نقد عکس #۱۱۲

ساخت وبلاگ

«نقد عکس» نام یکی از بخش های لنزک است. در بخش نقد عکس، که آخر هفته ها برگزار می شود، ما عکس ارسالی یکی از خوانندگان عزیزمان را منتشر می کنیم و از شما خواهش می کنیم که انتقادات سازنده خود را در مورد آن مطرح نمایید. این یک راه عالی برای یادگیری بیشتر در مورد عکاسی، مطرح کردن دیدگاه ها و نقد شدن عکس خود شماست. در ادامه از شما برای شرکت کردن در این بخش و مطرح کردن نظرتان در مورد عکس نقد شماره ۱۱۲ دعوت می کنیم.

قوانین ساده این بخش

  • گاهی ما عمدا عکس هایی که بی عیب نیستند را انتخاب می کنیم، پس لطفا با انتقادات سازنده خود به دوستانتان کمک کنید
  • آزادانه هر نصیحتی که می دانید مفید است را مطرح کنید – ترکیب بندی، نورپردازی، ویرایش و…

کاندید این هفته بخش نقد عکس (برای مشاهده سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید):

عکس

مشخصات عکس :

  • دیافراگم: f/1.8
  • سرعت شاتر: ۱/۴۰۰۰sec
  • حساسیت سنسور: ISO-100
  • لنز: ۵۰mm STM

عکاس: آقای ابراهیم معتمد

قصد داشتید چه چیزی را به تصویر بکشید؟

مو های آتشین

لطفا نظر خود را در قسمت نظرات، پایین همین صفحه، مطرح نمایید. شما چگونه چنین صحنه یا عکسی را به طور متفاوتی به تصویر می کشیدید؟ تشکر فراوان از همه عزیزانی که هفته گذشته در این بخش دیدگاهشان را مطرح نمودند.

سازنده ترین نظرات در سایت به شکل برجسته ای نمایش خواهند یافت. شما هم می توانید با کلیک روی این لینک عکس خود را برای بخش نقد ارسال نمایید.

مروری بر نقد عکس هفته گذشته

دیدگاه برجسته هفته گذشته: مهدی: با سلام و خسته نباشید خدمت آقای آشتیانی و سایر اساتید محترم. آقای آشتیانی عکس بسیار خوبی ثبت کردید. بنده چند پیشنهاد می‌کنم که بیشتر جنبه‌ی سلیقه‌ای داره تا تخصصی: رنگ‌ها میتونستن غلظت بیشتری داشته باشن. بنده پیشنهاد می‌کنم کنتراست و اکسپوژر عکس رو افزایش بدید و به طور انتخابی غلظت رنگ‌های قرمز و زرد بدن حشره رو بالا ببرید. عمق میدان کافیه اما برخی قسمت‌ها انگار از فوکوس خارج شدن به خصوص موهای پشت حشره؛ که البته ممکنه قسمتیش به دلیل افت کیفیت عکس حین آپلود باشه. کادری که انتخاب کردید مناسبه و بیشتر روی چشم حشره تمرکز داره اما حاوی اطلاعات کافی نیست. عکاسی از حشرات کار بسیار سختی، چون موجوداتی هستند که جزئیات بدنشون برای ما ناشناخته‌ست و وقتی چنین عکسی می‌بینم ناخودآگاه سعی در تشخیص هرچه بیشتر جزئیات داریم، بنابراین یا باید حداکثر جزئیات در عکس باشه یا اینکه با کادر بندی مناسب مغز رو محدود به همان چیزی کنیم که در عکس هست. عکسی که شما ثبت کردید در ناحیه سر حشره حزئیات خوبی داره اما پس از مدتی چشم آدم روی بدن حشره حرکت می‌کنه و توجه به پشت و بال حشره جلب میشه که متاسفانه کاملاً در کادر نیستند چشم سردرگم میشه. اگر از نمایی بازتر تمام بدن حشره، یا از نمایی بسته فقط سر حشره رو ثبت می‌کردید شاید بهتر بود. نکته آخر اینکه در عکس کاملاً مشخصه که حشره زنده نیست و این امر به دلیل هایلایت‌های تندی هست در پایین چشم رو روی موهای حشره ایجاد شده. این هایلایت‌های تند نشون میده که نور مصنوعی و نقطه‌ای بوده. البته منظور بنده این نیست که از نور مصنوعی استفاده نکنید،‌ فقط طوری استفاده کنید که نمای نور طبیعی تقلید بشه، پیشنهاد بنده استفاده از منبع نور کوچک اما غیرنقطه‌ای هست. به هر حال عکسی که گرفتید قابل ستایشه، بنده با توان، دانش و امکاناتی که الان دارم هرگز نمی‌تونستم این عکس رو ثبت کنم.

- - , .

عکاسی...
ما را در سایت عکاسی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : خنجی akkassi بازدید : 227 تاريخ : دوشنبه 21 دی 1394 ساعت: 20:59